De Gaykrant , 13-05-2011

Standard

“Elan gloort aan de horizon”(Paul Hofman).

 … Het is een feest om te worden meegezogen op zijn reis. De teksten zijn van een eenvoudige schoonheid waarbij het lichte timbre en de serene stem je direct overweldigen … Gevoelens als passie en melancholie zijn in perfecte balans en het is de verdienste van Elan dat hij zijn bevlogenheid en elan zo over het voetlicht weet te brengen … Bijvoorbeeld in het nummer ‘Les aveux’ van Michel Delpech, waarvan tekst en muziek ons regelrecht kippenvelmomenten bezorgen … En wat klinkt de zin “Il est fatigué le prince charmant” toch mooi in zijn uitvoering.

De strijkersarrangementen zijn ronduit prachtig en maken de nummers tot topstaaltjes romantische popmuziek …

Het lied ‘My little town’ is de meest ontroerende track van ‘Horizons’ …

Perfect voor de warme, lome zomeravond … met je geliefde.